Γιαγιά, μπαίνεις στο Ίντερνετ; 12:56 μ.μ.

Η τεχνολογία προχώρησε πάρα πολύ έχουμε κινητά τηλέφωνα, ρομπότ, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ασύρματο διαδίκτυο, καλωδιακή τηλεόραση και πάει λέγοντας. Τι άλλο μπορούμε να περιμένουμε στο μέλλον; Να βλέπουμε τις γιαγιάδες μας και τους παππούδες μας να χρησιμοποιούν την νέα τεχνολογία! Παρακάτω είναι ένα άρθρο του Νίκου Βασιλάκου από το in.gr όσο και να μας φανεί παράξενα και αστεία αυτά που γράφει όμως σε λίγα χρόνια θα είναι η πραγματικότητα!

“Μπαίνω από την τηλεόραση, σερφάρω με τηλεχειριστήριο που έχει οθόνη αφής και βλέπω και βιντεάκια στο YouTube σε μεγάλη ανάλυση για να μην κουράζονται τα μάτια μου” θα λέει κάθε γιαγιά σε λίγους μήνες που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά τηλεοράσεις με ασύρματη σύνδεση στο ίντερνετ.

“Σκοπός μας είναι να ενοποιήσουμε τις τρεις οθόνες: κινητό, υπολογιστής και τηλεόραση θα γίνουν μία συσκευή και θα κυριαρχεί η δυνατότητά τους να συνδεθούν στο Internet και να προσφέρουν ευκολίες σε κάθε χρήστη. Έτσι θα μπορεί κανείς μέσω κινητού να βρει το τηλέφωνο των φίλων του από το Facebook και να σερφάρει στο Internet με την τηλεόρασή του”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Στιβ Μπάλμερ της Microsoft.

Στην αναφορά του Μπάλμερ έρχεται να προστεθεί η δήλωση του Χάουαρντ Στρίνγκερ, Διευθύνοντος της Sony σύμφωνα με τον οποίο “στο διάστημα των επομένων δύο ετών το 90% των συσκευών της Sony (Φωτογραφικές, Κάμερες, Κινητά, DVD, Τηλεοράσεις) θα συνδέονται με το Internet”.

Πηγή in.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου