Νέο έτος 8:35 μ.μ.

Μετά από μία μικρή διακοπή για τις διακοπές επέστρεψα και πάλι για να συνεχίσω να γράφω στο blog μου. Η νέα χρονιά άρχισε με δυσάρεστα γεγονότα όπως ο πόλεμος στην Γάζα και ο τραυματισμός του 21 χρόνου αστυνομικού ο οποίος βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Γενικά όπως πάντα την πληρώνουν οι αθώοι. Ελπίζω να βελτιωθεί η κατάσταση και να έχουμε καλύτερη χρονιά από την προηγούμενη.
Πρέπει επιτέλους να σοβαρευτούμε και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Συγχρόνως όλοι φταίμε για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα και δεν μπορούμε να λέμε ότι δεν φταίμε εμείς αλλά οι άλλοι! Πρέπει να καταλάβουμε ότι όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά πρέπει να συνεισφέρουμε για να βελτιωθεί ο κόσμος. Αξίζει να προσπαθήσουμε να συμβάλλουμε στην αλλαγή αυτών που συμβαίνουν σήμερα για να έχουμε ένα καλύτερο αύριο!!!

3 σχόλια:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

KAΛΗΣΠΕΡΑ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΘΩΟΙ.ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ Η ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΑΡΧΙΣΕ.

ένας είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΕΡΑ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ "ο θάνατος του 21χρονου αστυνομικού". Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΖΕΙ.ΑΝ ΘΕΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΤΟ.
ΦΙΛΙΚΑ.

Ver@ είπε...

Nai exeis apolito dikaio. Euxaristw para poli! Einai diko mou la8os kai 3erw oti einai aparadekto. Zitw signomi kai euxomai na ginei kala giati einai adiko na traumatizontai oi a8ooi an8rwpoi. Euxaristw poli kai pali.

Δημοσίευση σχολίου